Loading...
Geen verzendkosten
Home| Alle Starterkits| Vape Pod-systemen| Elektronische Sigaret Vape Stoom Hunkert Meson 100w Aio Kit Gunmetal

Elektronische Sigaret Vape Stoom Hunkert Meson 100w Aio Kit Gunmetal

Gefabriceerd door: : Steam Crave

Model: : XCVBNJ2607284

Normale prijs Vanaf: €75.07  €73.16|Korting: 3%
powerby cards

koop De Steam Crave Meson Aio-kit, Met Een Vermogen Van 5-100 W, Een Meson-boro-tank Van 5 Ml, En Maakt Gebruik Van Een Verwisselbaar Bouwdek Voor Gaasplaatspoelen. Het Chassis Van De Meson Aio Is Gemaakt Van Zinklegering, Is Gemaakt Van Hoogwaardige Materialen En Is Mooi Verzwaard. Door Het Magnetische Deksel Te Verwijderen, Onthult De Steam Crave Meson Aio De Meson-boro-tank Van 5 Ml. Uitgerust Met Een Verwisselbaar Bouwdek Kunnen Gebruikers Hun Eigen Spoelen Draaien Of Een Beroep Doen Op Gaasplaten Om Bevredigende Damp En Smaak Te Leveren. Bovendien Is Het Scherm Aan De Basis Gemonteerd, Meet Het 0,69 En Geeft Het Wattage En De Levensduur Van De Batterij Door Aan De Gebruiker. Door Gebruik Te Maken Van Een Enkele 18650, 20700 Of 21700 Batterij, Apart Verkrijgbaar, Gaat De Meson Aio De Hele Dag Mee En Kan Hij Worden Opgeladen Via De Type-c Poort.

Kenmerken Van De Steam Crave Meson 100W Aio Kit:< /strong>
Afmetingen: 88 Mm Bij 51 Mm Bij 31 Mm
Batterijcompatibiliteit: Enkele 18650/20700/21700 Batterij - Niet Inbegrepen
Wattagebereik: 5-100w
Spanningsbereik: 1,0-8,0v
weerstandsbereik: 0,1-3,0 Ohm
Beeldscherm: 0,69 Oled-display
Materiaal Chassis: Zinklegering
Tankmateriaal: Pctg
Tankinhoud: 5 Ml
Luchtstroom: Inlaat Met Meerdere Gaten
Vulling Systeem: Zijvulsysteem
Pctg
Bescherming Tegen Omgekeerde Polariteit
Bescherming Tegen Lage Weerstand
Bescherming Tegen Kortsluiting
Bescherming Tegen Overuren
Verstuivercontrole

inclusief :
1 Meson Aio
1 Meson Aio Pctg Tank
1 Meson Aio Postless Deck
1 Meson Aio Voorpaneel
1 Zak Met Reserveonderdelen
1 510 Adapter
1 Mesh-bouwtool
4 Mesh-strips
2 Spoelen
2 Mesh-katoenstrips
1 Kamerverkleiner
1 18650-adapter
1 Usb-c-kabel
1 Steam Crave-sticker
1 Gebruikershandleiding

beschikbare Opties:
zwart, Blauw, Gunmetal, Paars, Rood

waarschuwingen:
Heb Een Groot Begrip En Technische Kennis Over Hoe U Dit Product Moet Gebruiken, Zodat U Het Op De Juiste Manier Kunt Gebruiken.

we Raden U Ten Zeerste Aan Een Externe Batterij Te Gebruikenoplader Voor 18650 Batterijmods, Omdat Het Helpt Bij Gebalanceerd Opladen En De Levensduur Van De Batterij En Mod Verlengt, Bijvoorbeeld Bij Een Versleten Microusb-poort. Gebruik In Dit Apparaat Nooit Beschadigde Of Verkeerd Verpakte Batterijen. We Raden Alle 18650/20700/21700 Batterijmods Aan Om Te Allen Tijde Bijpassende Batterijen Met Een Vergelijkbaar Merk, Model En Batterijstatus Te Gebruiken.

Om De Temperatuurregelingsfunctie Te Gebruiken, Is Het Gebruik Van Nikkel, Titanium, Of Roestvrijstalen Spoelen.

let Op: Er Is Altijd Een Inherent Risico Bij Het Gebruik Van Oplaadbare Batterijen, Op Elk Moment En Onder Alle Omstandigheden. Website En Welke Website Dan Ook

Nieuw verzendproces en trackingmeldingen

 

We zijn er trots op dat we uw bestelling snel kunnen verwerken, waarbij de meeste bestellingen onze vestiging binnen 24 uur verlaten. Tijdens periodes van grote vraag kan de verwerking tot 72 uur duren. We gebruiken een betrouwbaar verzendnetwerk voor vape-mails om een snelle levering van uw pakketten te garanderen.

 

Bij het afrekenen ontvangt u de verzendmethode en de geschatte bezorgtijden, die kunnen variëren op basis van uw locatie en lokale dienstverlener. Er wordt automatisch een tracking-e-mail naar u verzonden zodra de bestelling bij ons is verwerkt.

 

*Let op: alle transittijden zijn schattingen en omvatten geen weekends of feestdagen.

 

Als u zich in het Middenwesten of de Oostelijke helft van de VS bevindt, kan uw bestelling een verzendproces in twee stappen ondergaan.

 

Om de besparingen en verzendkosten te optimaliseren, kunt u overwegen uw bestelling in bulk te kopen.

 

PUDOpoint - Ophaalmogelijkheid bij een lokaal bedrijf

 

We zijn er trots op om samen te werken met PUDOpoint om een handige en veilige ophaalbalie aan te bieden bij een lokaal bedrijf bij u in de buurt!

 

Ons team verzendt uw pakket naar de PUDO-locatie die u bij het afrekenen hebt geselecteerd op basis van het zoeken naar postcode. Zodra de bestelling op de bedrijfslocatie is afgeleverd, ontvangt u een e-mailmelding dat deze klaar is om opgehaald te worden met de adreslocatie, het bestelnummer en de openingstijden.

 

U kunt pakketten ophalen op een tijdstip en plaats die u het beste uitkomen, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over pakketten die bij uw deur worden achtergelaten terwijl u weg bent!

 

Nieuwe servicedekking

 

Het kan zijn dat we niet in staat zijn om naar sommige van onze klanten te verzenden, voornamelijk vanwege logistieke beperkingen of een gebrek aan regionale transportdiensten in bepaalde gebieden op het vasteland van de VS. Ons verzendnetwerk van meer dan 20 lokale regionale vervoerders breidt zich echter wekelijks uit, dus meld u aan om op de hoogte te worden gesteld wanneer we weer naar u kunnen verzenden!

 

Als we niet naar uw bestemming kunnen verzenden, wordt dit bij het afrekenen aangegeven. Bekijk zeker onze Postcode Checker en meld je aan voor meldingen. Neem bovendien op een later tijdstip contact met ons op, want we voegen elke week servicedekking toe.

 

Vereiste handtekeningservice voor volwassenen

 

In overeenstemming met de federale jurisdictie en wetten vereisen alle e-sigarettenpostbestellingen het gebruik van een handtekeningbevestiging voor volwassenen (21+) bij levering voor pakketten die e-sigarettengerelateerde producten bevatten. Om dit pakket te ontvangen, moet de ontvanger een geldig identiteitsbewijs met foto aan de bezorger tonen ter bevestiging van zijn leeftijd.

 

Voor de Adult Signature-service is een toeslag van $ 7 vereist. De tarieven worden weergegeven tijdens het afrekenproces. Als het voor u handiger is, kunnen we uw vape-apparatuur naar een zakelijk adres verzenden. Wij kunnen niet naar postbussen verzenden.

 

Tijdlijnen voor verzending en afhandeling

 

Het kan 24 tot 72 werkuren duren voordat de bestelling is verwerkt voordat alle bestellingen worden verzonden. Na de verwerkingsperiode wordt er automatisch een tracking-e-mail naar de klant gestuurd om te bevestigen dat het pakket zich in de laatste fase van uitvoering bevindt. Verzendmethode en geschatte levertijden worden bij het afrekenen verstrekt, afhankelijk van uw locatie.

 

Internationale pakketten - Geen schatting beschikbaar, de tracking toont de beweging vanuit onze vestiging en vervolgens zodra het in uw land aankomt (als u geen updates heeft ontvangen, neem dan contact op met uw plaatselijke douanekantoor).

 

Let op: tijdens de drukke feestdagen of tijdens de piek in de verkoop kan de verwerking tot vijf werkdagen duren. Ons team werkt elke dag hard om ervoor te zorgen dat klanten pakketten zo snel mogelijk ontvangen, dus we stellen uw geduld enorm op prijs.

 

We verwerken bestellingen van maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 uur PST en 16.00 uur PST. Vervoerders verwerken geen bestellingen in het weekend en in het weekend Vakantie.

 

Retourneer naar verzender

 

Eventuele herverzenddiensten zijn naar eigen goeddunken vanvapekopennederland.

 

Als een pakket naar ons wordt geretourneerd vanwege een onbestelbaar adres, zoals een onjuist of onvolledig adres, zijn wij niet verplicht om een terugbetaling uit te voeren of vervangende goederen op onze kosten te sturen. Als goederen naar ons teruggestuurd worden in onze vestiging, wordt een terugbetaling aangeboden minus de portokosten.

 

Als een pakket wordt geretourneerd naar de afzender omdat de vervoerder geen handtekening van een volwassene en een identiteitsbewijs kan verzamelen, behoudt vapekopennederland zich het recht voor om herbevoorradingskosten van $ 1,5 af te trekken van de terugbetaling van de bestelling. Bovendien behoudt vapekopennederland zich het recht voor om een vervangende bestelling pas opnieuw te verzenden nadat het originele pakket naar ons is geretourneerd en verwerkt, en we zijn niet verplicht om deze op onze kosten opnieuw te verzenden.

 

Staatsvoorschriften

 

Bestellingen met verboden artikelen worden verwijderd en geannuleerd uit de bestelling, onder voorbehoud dat de gehele bestelling wordt geannuleerd en terugbetaald, terwijl de rest van het pakket normaal wordt verwerkt.

 

Alle Vape-verkopen zijn beperkt tot de volgende locaties en kunnen zich ook uitstrekken tot andere gebieden die hier niet worden vermeld:

 

Staten - Arkansas, Maine, Oregon, Utah en Vermont

Steden - San Francisco, Anchorage

 

De verkoop van gearomatiseerde e-liquids is beperkt tot de volgende locaties en kan zich ook uitstrekken tot andere gebieden die hier niet worden vermeld:

 

Staten - New York, New Jersey, Massachusetts, Rhode Island

Steden - Chicago, Washington DC

 

Houd er rekening mee dat de verstrekte lijst met beperkingen niet uitputtend is. Beperkingen kunnen per staat verschillen en kunnen zich uitstrekken tot verschillende productcategorieën binnen elk rechtsgebied in het hele land. Bovendien kan het gebruik van coupons beperkt zijn vanwege jurisdictiespecifieke beperkingen.

 

Internationale bestellingen

 

Als uw land/staat niet wordt vermeld tijdens het afrekenproces, kunnen we op dit moment geen betaling accepteren van of verzenden naar uw land.

 

Alle verkochte producten worden vermeld wordt niet automatisch omgezet in uw lokale valuta. vapekopennederland is niet verantwoordelijk voor eventuele conversiekosten die verband houden met internationale bestellingen.

Alle invoerrechten, belastingen, BTW en kosten die verband houden met de verzendservice worden niet gedekt en klanten zijn verantwoordelijk voor deze betalingen. Bovendien is vapekopennederland niet verantwoordelijk voor pakketten die in beslag worden genomen of tegengehouden door de autoriteiten, of voor eventuele kosten die nodig zijn voor internationale taken.

 

Om welke reden dan ook waardoor het pakket extra verzendkosten heeft opgelopen, zoals een weigering door de douane, een verkeerde adresbezorging of het terugsturen naar de afzender van de klant, worden de extra kosten in mindering gebracht op de oorspronkelijke betaling.

 

We raden u ten zeerste aan contact op te nemen met uw lokale autoriteiten voor meer regels en voorschriften met betrekking tot elektronische sigaretten en vapenproducten.

 

Verloren en niet afgeleverde pakketten

 

Verloren of niet-afgeleverde pakketten vallen niet onder de verantwoordelijkheid van vapekopennederland, en eventuele problemen die voortvloeien uit niet ontvangen pakketten moeten worden opgelost door de klant, waarbij de externe vervoerder in gebruik wordt genomen. vapekopennederland streeft naar het onderhoud en de oplossing van dergelijke zaken, en eventuele foutieve verzendproblemen moeten binnen 48 uur na de laatste trackingupdate worden gemeld.

 

vapekopennederland is niet verantwoordelijk voor pakketten die worden weergegeven als Afgeleverd wanneer deze worden verzonden naar externe vervoerders. Eventuele problemen die zich voordoen bij dergelijke zendingen die als afgeleverd zijn gemarkeerd, moeten door de klant worden opgelost met de externe rederij.

 

Houd er rekening mee dat foutieve en onvolledige adresinzendingen die door de gebruiker worden ingevoerd, vertragingen, retourzendingen en andere problemen zullen veroorzaken die van invloed zijn op de succesvolle verzending van uw bestelling. vapekopennederland is niet verantwoordelijk voor alle kosten die verband houden met foutieve en onjuiste adresinzendingen. door de gebruiker.

 

Hoe worden vervangende onderdelen verzonden?

 

Alle vervangende zendingen en garantiezendingen worden verzonden met standaardverzending.

Elektronische Sigaret Vape Steam Crave Meson 100w Aio Kit Blauw €75.07 Elektronische Sigaret Vape Steam Crave Meson 100w Aio Kit Blauw Elektronische Sigaret Vape Suorin Ace 15w Pod-systeem Diamantblauw Elektronische Sigaret Vape Suorin Ace 15w Pod-systeem Diamantblauw €16.88
Paypal Visa Payments
Copyright © 2024 Vapekopennederland.

WAARSCHUWING: De producten die op vapekopennederland.com worden verkocht, kunnen nicotine bevatten, een zeer verslavende chemische stof. De producten die op de website worden aangeboden, zijn niet bedoeld voor gebruik door minderjarigen jonger dan 18 jaar, zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven, personen met cardiovasculaire problemen, mensen met epileptische aandoeningen of iedereen die om medische redenen het gebruik van tabak of nicotineproducten moet vermijden. Bewaar elektronische sigaretten altijd buiten het bereik van kinderen.

Nieuw verzendproces en trackingmeldingen

 

We zijn er trots op dat we uw bestelling snel kunnen verwerken, waarbij de meeste bestellingen onze vestiging binnen 24 uur verlaten. Tijdens periodes van grote vraag kan de verwerking tot 72 uur duren. We gebruiken een betrouwbaar verzendnetwerk voor vape-mails om een snelle levering van uw pakketten te garanderen.

 

Bij het afrekenen ontvangt u de verzendmethode en de geschatte bezorgtijden, die kunnen variëren op basis van uw locatie en lokale dienstverlener. Er wordt automatisch een tracking-e-mail naar u verzonden zodra de bestelling bij ons is verwerkt.

 

*Let op: alle transittijden zijn schattingen en omvatten geen weekends of feestdagen.

 

Als u zich in het Middenwesten of de Oostelijke helft van de VS bevindt, kan uw bestelling een verzendproces in twee stappen ondergaan.

 

Om de besparingen en verzendkosten te optimaliseren, kunt u overwegen uw bestelling in bulk te kopen.

 

PUDOpoint - Ophaalmogelijkheid bij een lokaal bedrijf

 

We zijn er trots op om samen te werken met PUDOpoint om een handige en veilige ophaalbalie aan te bieden bij een lokaal bedrijf bij u in de buurt!

 

Ons team verzendt uw pakket naar de PUDO-locatie die u bij het afrekenen hebt geselecteerd op basis van het zoeken naar postcode. Zodra de bestelling op de bedrijfslocatie is afgeleverd, ontvangt u een e-mailmelding dat deze klaar is om opgehaald te worden met de adreslocatie, het bestelnummer en de openingstijden.

 

U kunt pakketten ophalen op een tijdstip en plaats die u het beste uitkomen, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over pakketten die bij uw deur worden achtergelaten terwijl u weg bent!

 

Nieuwe servicedekking

 

Het kan zijn dat we niet in staat zijn om naar sommige van onze klanten te verzenden, voornamelijk vanwege logistieke beperkingen of een gebrek aan regionale transportdiensten in bepaalde gebieden op het vasteland van de VS. Ons verzendnetwerk van meer dan 20 lokale regionale vervoerders breidt zich echter wekelijks uit, dus meld u aan om op de hoogte te worden gesteld wanneer we weer naar u kunnen verzenden!

 

Als we niet naar uw bestemming kunnen verzenden, wordt dit bij het afrekenen aangegeven. Bekijk zeker onze Postcode Checker en meld je aan voor meldingen. Neem bovendien op een later tijdstip contact met ons op, want we voegen elke week servicedekking toe.

 

Vereiste handtekeningservice voor volwassenen

 

In overeenstemming met de federale jurisdictie en wetten vereisen alle e-sigarettenpostbestellingen het gebruik van een handtekeningbevestiging voor volwassenen (21+) bij levering voor pakketten die e-sigarettengerelateerde producten bevatten. Om dit pakket te ontvangen, moet de ontvanger een geldig identiteitsbewijs met foto aan de bezorger tonen ter bevestiging van zijn leeftijd.

 

Voor de Adult Signature-service is een toeslag van $ 7 vereist. De tarieven worden weergegeven tijdens het afrekenproces. Als het voor u handiger is, kunnen we uw vape-apparatuur naar een zakelijk adres verzenden. Wij kunnen niet naar postbussen verzenden.

 

Tijdlijnen voor verzending en afhandeling

 

Het kan 24 tot 72 werkuren duren voordat de bestelling is verwerkt voordat alle bestellingen worden verzonden. Na de verwerkingsperiode wordt er automatisch een tracking-e-mail naar de klant gestuurd om te bevestigen dat het pakket zich in de laatste fase van uitvoering bevindt. Verzendmethode en geschatte levertijden worden bij het afrekenen verstrekt, afhankelijk van uw locatie.

 

Internationale pakketten - Geen schatting beschikbaar, de tracking toont de beweging vanuit onze vestiging en vervolgens zodra het in uw land aankomt (als u geen updates heeft ontvangen, neem dan contact op met uw plaatselijke douanekantoor).

 

Let op: tijdens de drukke feestdagen of tijdens de piek in de verkoop kan de verwerking tot vijf werkdagen duren. Ons team werkt elke dag hard om ervoor te zorgen dat klanten pakketten zo snel mogelijk ontvangen, dus we stellen uw geduld enorm op prijs.

 

We verwerken bestellingen van maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 uur PST en 16.00 uur PST. Vervoerders verwerken geen bestellingen in het weekend en in het weekend Vakantie.

 

Retourneer naar verzender

 

Eventuele herverzenddiensten zijn naar eigen goeddunken vanvapekopennederland.

 

Als een pakket naar ons wordt geretourneerd vanwege een onbestelbaar adres, zoals een onjuist of onvolledig adres, zijn wij niet verplicht om een terugbetaling uit te voeren of vervangende goederen op onze kosten te sturen. Als goederen naar ons teruggestuurd worden in onze vestiging, wordt een terugbetaling aangeboden minus de portokosten.

 

Als een pakket wordt geretourneerd naar de afzender omdat de vervoerder geen handtekening van een volwassene en een identiteitsbewijs kan verzamelen, behoudt vapekopennederland zich het recht voor om herbevoorradingskosten van $ 1,5 af te trekken van de terugbetaling van de bestelling. Bovendien behoudt vapekopennederland zich het recht voor om een vervangende bestelling pas opnieuw te verzenden nadat het originele pakket naar ons is geretourneerd en verwerkt, en we zijn niet verplicht om deze op onze kosten opnieuw te verzenden.

 

Staatsvoorschriften

 

Bestellingen met verboden artikelen worden verwijderd en geannuleerd uit de bestelling, onder voorbehoud dat de gehele bestelling wordt geannuleerd en terugbetaald, terwijl de rest van het pakket normaal wordt verwerkt.

 

Alle Vape-verkopen zijn beperkt tot de volgende locaties en kunnen zich ook uitstrekken tot andere gebieden die hier niet worden vermeld:

 

Staten - Arkansas, Maine, Oregon, Utah en Vermont

Steden - San Francisco, Anchorage

 

De verkoop van gearomatiseerde e-liquids is beperkt tot de volgende locaties en kan zich ook uitstrekken tot andere gebieden die hier niet worden vermeld:

 

Staten - New York, New Jersey, Massachusetts, Rhode Island

Steden - Chicago, Washington DC

 

Houd er rekening mee dat de verstrekte lijst met beperkingen niet uitputtend is. Beperkingen kunnen per staat verschillen en kunnen zich uitstrekken tot verschillende productcategorieën binnen elk rechtsgebied in het hele land. Bovendien kan het gebruik van coupons beperkt zijn vanwege jurisdictiespecifieke beperkingen.

 

Internationale bestellingen

 

Als uw land/staat niet wordt vermeld tijdens het afrekenproces, kunnen we op dit moment geen betaling accepteren van of verzenden naar uw land.

 

Alle verkochte producten worden vermeld wordt niet automatisch omgezet in uw lokale valuta. vapekopennederland is niet verantwoordelijk voor eventuele conversiekosten die verband houden met internationale bestellingen.

Alle invoerrechten, belastingen, BTW en kosten die verband houden met de verzendservice worden niet gedekt en klanten zijn verantwoordelijk voor deze betalingen. Bovendien is vapekopennederland niet verantwoordelijk voor pakketten die in beslag worden genomen of tegengehouden door de autoriteiten, of voor eventuele kosten die nodig zijn voor internationale taken.

 

Om welke reden dan ook waardoor het pakket extra verzendkosten heeft opgelopen, zoals een weigering door de douane, een verkeerde adresbezorging of het terugsturen naar de afzender van de klant, worden de extra kosten in mindering gebracht op de oorspronkelijke betaling.

 

We raden u ten zeerste aan contact op te nemen met uw lokale autoriteiten voor meer regels en voorschriften met betrekking tot elektronische sigaretten en vapenproducten.

 

Verloren en niet afgeleverde pakketten

 

Verloren of niet-afgeleverde pakketten vallen niet onder de verantwoordelijkheid van vapekopennederland, en eventuele problemen die voortvloeien uit niet ontvangen pakketten moeten worden opgelost door de klant, waarbij de externe vervoerder in gebruik wordt genomen. vapekopennederland streeft naar het onderhoud en de oplossing van dergelijke zaken, en eventuele foutieve verzendproblemen moeten binnen 48 uur na de laatste trackingupdate worden gemeld.

 

vapekopennederland is niet verantwoordelijk voor pakketten die worden weergegeven als Afgeleverd wanneer deze worden verzonden naar externe vervoerders. Eventuele problemen die zich voordoen bij dergelijke zendingen die als afgeleverd zijn gemarkeerd, moeten door de klant worden opgelost met de externe rederij.

 

Houd er rekening mee dat foutieve en onvolledige adresinzendingen die door de gebruiker worden ingevoerd, vertragingen, retourzendingen en andere problemen zullen veroorzaken die van invloed zijn op de succesvolle verzending van uw bestelling. vapekopennederland is niet verantwoordelijk voor alle kosten die verband houden met foutieve en onjuiste adresinzendingen. door de gebruiker.

 

Hoe worden vervangende onderdelen verzonden?

 

Alle vervangende zendingen en garantiezendingen worden verzonden met standaardverzending.

Product Inquiry Popup

MEN'S SIZES                                  
US 4 4.5 5 5.5 6 6.5 7 7.5 8 8.5 9 9.5 10 10.5 11 11.5 12
UK 3 3.5 4 4.5 5 5.5 6 6.5 7 7.5 8 8.5 9 9.5 10 10.5 11
EU 36 37 37.5 38 39 39.5 40 40.5 41.5 42 42.5 43.5 44 44.5 45 46 46.5
CM 22.5 23 23.5 24 24.5 25   25.5 26 26.5 27 27.5 28   28.5 29 29.5

 

WOMEN'S SIZES                                  
US 5.5 6 6.5 7 7.5 8 8.5 9 9.5 10 10.5 11 11.5 12      
UK 3.5 4 4.5 5 5.5 6 6.5 7 7.5 8 8.5 9 9.5 10      
EU 36 37 37.5 38 39 39.5 40 40.5 41.5 42 42.5 43.5 44 44.5 45 46 46.5
CM 22.5 23 23.5 24 24.5 25   25.5 26 26.5 27 27.5 28   28.5 29 29.5

 

YOUTH SIZES                                  
US K10 K11 K12 K13 1 1.5 2 2.5 3 3.5 4 4.5 5 5.5 6 6.5 7
EU 27 28.5 30 31.5 32.5 33 33.5 34.5 35 35.5 36 37 37.5 38 39 39.5 40
CM 17 17.5 18.5 19.5 20 20.5 21 21.5 22   22.5 23 23.5 24 24.5 25